Lääkäripalvelut

SYDMEDI TARJOAA:

  • Yleislääkäri
  • Yleislääkäri- ja erikoislääkäripalveut työterveydenhuollossa
  • Gynekologi
  • Ortopedi
  • Kardiologi
  • Psykiatri
  • Merimieslääkäri

YLEISLÄÄKÄRI

Yleislääkärin puoleen voit kääntyä kaikissa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa. Yleislääkärin vastaanotolla hoituvat erilaiset infektiot, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, lievät vammat, monet krooniset sairaudet ja niiden kontrollit sekä näiden lääkityksen seuranta.

Yleislääkäri voi tarvittaessa konsultoida erikoislääkäriä ja lähettää jatkotutkimuksiin. Sairaudenhoidon lisäksi yleislääkäri on ammattilainen ennaltaehkäisevässä hoidossa. Erikoistumistutkinto yleislääketieteen erikoislääkäriksi kestää 6 vuotta.

ERIKOISLÄÄKÄRI

Sydmedissä asiakas voidaan tarvittaessa lähettää eteenpäin erikoislääkärille.

Erikoislääkäri on erikoistunut tiettyyn erikoisalaan. Erilaisia erikoistumisaloja ovat esim. anestesiologia, fysiatria, geriatria, ihotaudit, keuhkosairaudet, kirurgia, korva,-nenä- ja kurkkutaudit, lastentaudit, ortopedia, plastiikkakirurgia, psykiatria, sisätaudit, urologia ja verisuonikirurgia.

Erikoislääkärit voivat tehdä myös pieniä toimenpiteitä esim. erilaisia ultraäänitutkimuksia, gynekologisia näytteenottoja, ja kierukanlaittoja. Erilaiset nivelinjektiot onnistuvat usein samalla käynnillä. Luomen-, syntymämerkkien ja muiden ihomuutosten poistoihin sovitaan aina erillinen aika vastaanottokäynnin yhteydessä.

Miten henkilökunta voi?

Työnantajalle työterveyshuolto on investointi henkilöstön hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Hyvinvoinnin ohjaus ja neuvona

On helppo huolestua omasta terveysdentilasta ja oireista. Meiltä saat luotettava apu selvittää terveysdentilaasi.

Koska kävit viimeksi laboratoriossa?

Lääkärikeskus Sydmedillä on oma laboratorio. Kiireelliset laboratorionäytteet tutkitaan heti.

 

Älä unohda mielenterveytesi!

On helppo unohtaa ettei ihminen ole ainoastaan fyysinen olemus, mielenterveys pitää myös huoltaa. Miten voit henkisesti?