Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusneuvonta ei ole pikaratkaisu, vaan pyrkii pitkäaikaiseen kestävään elämäntapamuutokseen. Ravitsemusneuvonta perustuu kokonaisvaltaiseen kuvaan elämäntilanteestasi ja miten saadaan parhaiten kestävän ruokavalion tarpeitesi mukaan. Ruokavalion lisäksi mietitään yhdessä kehon toimintaa, stressin vaikutus, unen laatua, työtilannetta ja vapaa- aikaa. Ihminen on kokonaisuus!

Ravitsemusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin esimerkiksi miten voit parantaa ravitsemuksesi tai ehkä suoriutua paremmin treeneissä. Syy voi olla myös esimerkiksi että haluat jaksaa paremmin, parantaa terveyttäsi ja oloasi, ennaltaehkäistä kansallissairauksia tai jos laihduttaminen olisi edellytys terveyssyistä.  Ravitsemusneuvonta ei ole ohjattu tietyistä ruokavalioista tai ravitsemusfilosofioista vaan perustuu tieteellisesti tutkituista suosituksista ja sinun omista etusijoistasi. Tuotteita tai valmisteita ei myydä. Ei tehdä valmista rajoitettua ravitsemusohjelmaa joka loppujen lopuksi ei ole pitkän päälle kestävä ratkaisu. Ravitsemusneuvonta on monipuolista!

Ruokapäiväkirja paperimuodossa, valitun sovelluksen tai valokuvien kautta on hyvä työkalu jotta saada kokonaisvaltainen kuva ravitsemuksestasi. Seuraavan tapaamisen yhteydessä käydään läpi ravitsemusanalyysin tulokset ja saat ehdotuksia ruokavalioparannuksiin ja käyttäytymiseen. Pohdimme yhdessä rokavalioviidakkoa ja mistä löydät luotettavaa faktaa. Miettimisen ja keskustelemisen lisäksi voidaan myös käydä esimerkiksi kaupassa tarkistamassa erilaisia terveellisiä hyviä vaihtoehtoja sekä käydä tuotteiden sisällysluettelon merkitystä läpi. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia ennen ravitsemusneuvontakäyntiä, olet tervetullut niin kuin olet!

Miten henkilökunta voi?

Työnantajalle työterveyshuolto on investointi henkilöstön hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Hyvinvoinnin ohjaus ja neuvona

On helppo huolestua omasta terveysdentilasta ja oireista. Meiltä saat luotettava apu selvittää terveysdentilaasi.

Koska kävit viimeksi laboratoriossa?

Lääkärikeskus Sydmedillä on oma laboratorio. Kiireelliset laboratorionäytteet tutkitaan heti.

 

Älä unohda mielenterveytesi!

On helppo unohtaa ettei ihminen ole ainoastaan fyysinen olemus, mielenterveys pitää myös huoltaa. Miten voit henkisesti?