Allmänt om tjänster

På Sydmedi erbjuds mångsidiga hälsovårdstjänster för såväl Dig som privat person eller för Ditt företag eller Din organisation. Vi har tillgång till både allmän- och specialläkare och ett laboratorium där de flesta laboratorieprov tas. Till vårt utbud hör också mångsidiga bilddiagnostiska tjänster, psykolog- och fysioterapitjänster.

Bekanta Dig gärna närmare med våra tjänster i balken till vänster. Där kan du läsa mera ingående om den tjänst du är intresserad av. Vill du veta mera om just företagshälsovården klickar du dig vidare i huvudmenyn, där det står ”företagshälsovård”.

Betalning

Företagshälsovården är avgiftsfri för de anställda, arbetsgivaren faktureras enligt avtalet för företagshälsovård.

Gällande alla privata tjänster och undersökningar kan du betala med kort eller faktura. FPA ersätter en del av dina privata sjukvårdskostnader. I allmänhet fås ersättningen i samband med betalningen. För att kunna erhålla FPA-ersättning måste FPA-kortet visas vid kassan. Läs mera om ersättningar gällande sjukvårdskostnader på FPA:s sidor (länken leder till utomstående sida).

I samband med anmälningen skall ett bildförsett identitetsbevis uppvisas.

Hur mår din personal?

För arbetsgivaren är företagshälsovården en investering i produktivitet och personalens välmående.

 

Råd och vägledning för att må bra

Det är lätt att oroa sig över sina krämpor och sin hälsa.  Hos oss kan du få den tillförlitliga hjälp du behöver för att reda ut din hälsa. 

 

När var du senast till laboratoriet?

Läkarcentral Sydmedi har ett eget laboratorium där all provtagning sker. Brådskande prov undersöks genast.

 

Din mentala hälsa får inte glömmas!

Det är lätt att glömma att det inte bara är den fysiska hälsan som bör skötas, men även den mentala. Hur mår du?